Dealer van Medisit worden

Dealers MedisitDealer van Medisit worden

Samenwerken voor de eindgebruiker 

Bij Medisit zijn we altijd op zoek naar dealers die een partnerschap aan willen gaan. Binnen een samenwerking streven we ernaar om de eindgebruiker zo goed mogelijk te helpen met onze ergonomische oplossingen.

Momenteel werken wij samen met dealers die zich in de branche van medische groothandels, kantoorinrichting en op specifieke werkplekken zoals tandartsen, opticiens en fysiotherapeuten bevinden.

Aandacht en proactieve instelling 

Persoonlijke aandacht vinden we erg belangrijk. Want alleen zo kunnen we voldoen aan alle eisen van een eindgebruiker. Daarom zien we graag dat dealers die met ons willen samenwerken:

  • De juiste aandacht hebben voor klanten
  • Duidelijk hebben wie de doelgroep is
  • Proactief met ons onderscheidende assortiment aan de slag kunnen
  • In staat zijn om innovatieve producten te verkopen

Daar staat natuurlijk uitmuntende service en hoogwaardige kwaliteit van onze kant tegenover. Maar ook een uniek assortiment wat gemaakt is op Hollandse bodem, en goede garantievoorwaarden heeft is iets waar u als dealer en eindgebruiker op mag rekenen.

Proefpakket voor dealers

Bent u als dealer geïnteresseerd in een samenwerking met Medisit? Onze accountmanager komt graag in contact om de opties te bespreken en een proefpakket samen te stellen. Neem direct contact op voor een afspraak.