Inleving in de klant voegt waarde toe
Bij iedere vraag die we van onze klanten krijgen proberen we ons in te leven in zijn specifieke werksituatie en daarbij een match te maken met onze producten of diensten. Heeft u een vraag?
Neem contact op
Medisit levert innovatieve producten van topkwaliteit
Wij leveren uitsluitend kwaliteit. Met minder nemen wij geen genoegen. Wij willen dat onze producten lang mee gaan en u ontzorgen. Heeft u een vraag?
Neem contact op
Advies is maatwerk
Onze medewerkers geven u altijd advies op maat. Ze beantwoorden vakkundig uw vragen zodat u altijd de juiste oplossing aangedragen krijgt. Heeft u een vraag?
Neem contact op
Wij gaan voor 100% tevredenheid
Klanttevredenheid staat bij ons voorop. Daarom kunt u al onze producten gratis uitproberen. Heeft u een vraag?
Neem contact op
Uitgebreid assortiment
Medisit breidt het assortiment regelmatig uit met nieuwe innovatieve producten en kan met maatwerk klantspecifieke wensen realiseren. Heeft u een vraag?
Neem contact op
  • Compassie
  • Kwaliteit
  • Advies
  • Assortiment
  • 100% Tevredenheid

Over Medisit

 

Wij dragen bij aan een betere zorg door met innovatieve producten de arbeidsomstandigheden naar een hoger niveau te brengen. Onze missie is om zitoplossingen, hulpmiddelen en diensten te ontwikkelen die de werkomstandigheden daadwerkelijk verbeteren. Tot het uitgebreide assortiment behoren o.a. behandelstoelen, werkstoelen, tilliften, tilbanden, loophulpmiddelen, tabouretten, zadelkrukken, douchewagens, douchestoelen, enz.

Meer weten? Neem contact op

Medisit Quotes

Geschiedenis