Echte innovatie voor de juiste houding

Medisit voor maatwerk ontwikkelingen 

Voor Medisit is innovatie niet alleen een van de belangrijkste ambities die we nastreven. Innovatie is ook wat Medisit uniek maakt. Bij Medisit vindt u namelijk ergonomische oplossingen die ontwikkeld zijn op basis van de vragen uit de markt.

Om deze unieke oplossingen te realiseren zijn onze accountmanagers onder andere te vinden in ziekenhuizen, kantoren en laboratoria. Hier lopen zij mee met specialisten die dagelijks gebruik maken producten die het werk makkelijker maken. Door veel op de werkvloer aanwezig te zijn creëren we een feeling met deze producten of met de vraag die bij de gebruiker ligt. Meelopen met een chirurg tijdens een operatie of geprikt worden op een prikpoli zijn daarom zeker geen uitzondering. Door het te doen en te ondervinden komen de innovaties die nodig zijn aan het licht. Door dit samen met de specialist te doen sluiten onze producten altijd aan bij de eindgebruiker.

Ergonomische oplossingen voor de gebruiker 

Om volledig aan de vraag te kunnen voldoen configureren we bestaande oplossingen of ontwikkelingen we nieuwe oplossingen. Zo kan een klant of eindgebruiker altijd vertrouwen op de beste oplossing en daarmee comfortabel het werk uitvoeren.

Samenwerking met dealers 

Bij Medisit begrijpen we wat de markt en de eindgebruiker nodig heeft. Een aanpassingen aan een zadelkruk of tabouret maakt dat een ergonomische oplossing honderd procent aansluit bij de werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd. Als dealer mag u ervan uit gaan dat de producten van Medisit zijn ontwikkeld vanuit een ‘meedenk’ oogpunt en echt onderscheidend zijn ten opzichte van andermans assortiment.